Mileu pe pinza de in

13873040_10154967474965476_2506460253083683156_n

Saptamina asta am terminat aceasta decoratie facuta din croset. Este un mod simplu de a imbina un obiect traditional cu ceva mai modern.

Probabil multi din voi aveti mileuri si fete de masa crosetate de la cineva din familie pe care le tineti intr-un sertar, gindindu-va ca nu vreti sa renuntati la ele pentru ca va aduc aminte de cineva drag, dar nici nu vreti sa le expuneti pentru ca nu mai credeti ca sint moderne.

Ei bine, este simplu sa re-incadrati obiectul traditional intr-un mediu modern – acum se poarta foarte mult obiectele si hainele care au ceva rustic in ele, crosetul fiind unul din acestea.

Am inceput sa lucrez la acest proiect cam acum vreo 3 ani, cind soacra mea mi-a trimis acest mileu din Romania. Pe masura ce timpul trecea si mai lucram cite putin, deveneam mai nerabdatoare sa vad produsul final.

Imi placea mileul dar nu vroiam sa il folosesc in mod traditional, pus pe masa, asa ca mi-am zis sa fac ceva ‘interesant’ cu el.

Imi pare rau ca nu am facut poze pe parcursul lucrarii, dar am inceput cu un mileu simplu pe care l-am cusut pe o pinza de in. Dupa care am inceput sa cos cu rosu in jurul crochetului, doar florile mari, ca sa dau putina culoare si o nota de rustic. La sfirsit am atasat niste flori de culoare indigo si albastru din material denim si din pinza de sac, pe care le-am cumparat gata facute de la Michaels (un magazin de craft din Toronto).

Neavind masina de cusut, am lipit marginile pinzei de in cu lipici pentru materiale ca sa nu se desfire, dupa care am legat ata de un bat trecut prin marginea de sus a pinzei.

Imi imaginez ca ar arata frumos pe o terasa cu obiecte rustice, fie din lemn impletit sau simple, din lemn.

13876178_10154967475015476_6458994703674082290_n

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Mileu pe pinza de in

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s