Romania -Numai Frumosul

Bineinteles ca atunci cind mergi in Romania dai si de bune si de rele. Normal, ca peste tot.

In vacanta din vara asta, eu m-am hotarit sa vad numai frumosul – din cele 3 saptamini cit am stat, prima saptamina jumate am fost ‘over the moon’ – fotografiam totul, locuri si mincare imi trezeau cele mai placute amintiri din copilarie.

This slideshow requires JavaScript.

Dupa care am inceput sa dau de tot felu’ de oameni care mi-au stricat cheful (am eu un ‘pet peeve’ cu ospatarii si vinzatoarele care inca nu stiu ce inseamna customer service). Adica venim noi de nu stiu unde cu pretentii – ia uite domnule!

Ei, dar sa trecem peste asta!

Dupa Baia Mare am fost la Brasov si a fost prima data cind am vazut Brasovul. Am ramas foarte placut impresionata – in primul rind de privelisti si atita frumos in jurul meu. Daca as trai in Romania, probabil ca as trai in Brasov.

In fiecare zi, cind aveam putina pauza din mersul in oras, vizitat sau  chestii de facut in general, eram abonata pe balcon, la umbra, sa cos. Nu mi se parea timp pierdut, din potriva – erau momentele mele cind imi incarcam bateriile si ma bucuram de linistea din jurul meu.

Nu va pot reda in cuvinte atmosfera, dar imaginati-va o zi calda, esti in vacanta, esti afara, in jurul tau e liniste si pace, iti arunci privirea in zare si vezi dealuri si munti, prietenii tai iti fac mincare buna, dormi bine, maninci bine, ai lucru de mina de facut – ce altceva iti mai poti dori?

This slideshow requires JavaScript.

A fost minunat.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s