Romania -Numai Frumosul

Bineinteles ca atunci cind mergi in Romania dai si de bune si de rele. Normal, ca peste tot.

In vacanta din vara asta, eu m-am hotarit sa vad numai frumosul – din cele 3 saptamini cit am stat, prima saptamina jumate am fost ‘over the moon’ – fotografiam totul, locuri si mincare imi trezeau cele mai placute amintiri din copilarie.

Această prezentare necesită JavaScript.

Dupa care am inceput sa dau de tot felu’ de oameni care mi-au stricat cheful (am eu un ‘pet peeve’ cu ospatarii si vinzatoarele care inca nu stiu ce inseamna customer service). Adica venim noi de nu stiu unde cu pretentii – ia uite domnule!

Ei, dar sa trecem peste asta!

Dupa Baia Mare am fost la Brasov si a fost prima data cind am vazut Brasovul. Am ramas foarte placut impresionata – in primul rind de privelisti si atita frumos in jurul meu. Daca as trai in Romania, probabil ca as trai in Brasov.

In fiecare zi, cind aveam putina pauza din mersul in oras, vizitat sau  chestii de facut in general, eram abonata pe balcon, la umbra, sa cos. Nu mi se parea timp pierdut, din potriva – erau momentele mele cind imi incarcam bateriile si ma bucuram de linistea din jurul meu.

Nu va pot reda in cuvinte atmosfera, dar imaginati-va o zi calda, esti in vacanta, esti afara, in jurul tau e liniste si pace, iti arunci privirea in zare si vezi dealuri si munti, prietenii tai iti fac mincare buna, dormi bine, maninci bine, ai lucru de mina de facut – ce altceva iti mai poti dori?

Această prezentare necesită JavaScript.

A fost minunat.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s