Ce iti trebuie neaparat vara?

il_570xN.1132340205_myfz

In fiecare an cind vine vremea de a merge in ‘tarile calde’, prin martie, ma gindesc ca nu am o geanta de plaja ca lumea, adica asa cum as vrea (unii din voi stiu ca stau in Canada, dar daca sinteti noi veniti pe blogul meu aflati acum).

Poate si voi sinteti in aceasi situatie ca mine: cind cautati haine de plaja gasiti putine. Eu personal intotdeauna am dus lipsa de haine, indiferent de sezon – fac ce fac si nu imi cumpar ce-mi trebuie.

Deci articolul de nelipsit pe plaja este geanta mare in culori vesele sau neutre in care sa incapa prosoape mari de plaja (in cazul meu 3), crema de plaja, un mic portofel cu marunti si o carte.

Am ‘suferit’ (vorba vine) in Cuba ca nu am avut o geanta ca lumea; am folosit o plasa mare de pinza pe care nu mai stiu de unde-am luat-o. E drept, si-a facut datoria, dar nu era ce vroiam eu.

Voi ce geanta folositi cind mergeti la plaja?

 

Cind m-am intors din Cuba, mi-am comandat o geanta de plaja de pe Etsy, de la magazinul MOOSSHOP, fara sa ma gindesc de doua ori.

Sigur ca as fi putut sa mi-o fac, dar pina cumpar materialul (fiind din paie nu se gaseste chiar pe oriunde), pina invat sa fac geanta, sa pun minerele, ar mai trece inca o vara si eu tot nu as avea geanta. Si in plus, vreau sa sustin oamenii care fac lucru de mina, asa ca cu toate ca geanta nu e chiar ieftina si vine tocmai din Indonezia, am comandat-o.

Daca sinteti intr-o zona in care MOOSSHOP trimite pachete, check out magazinul ei, sint multe modele faine. Daca va incumetati sa faceti o geanta si aveti nevoie de modele, check out aceste modele pe care le-am adunat pe Pinterest. Eu mi-as face cite una din fiecare, pur si simplu ador gentile de tipul asta!

Cind vine geanta mea din Indonezia, va fac o poza sa vedeti cum arata in realitate. De-abia astept!

See you soon,

Georgia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s