Canada Day in London, Ontario plus London Yarns

De 1 iulie, Canada Day, am fost cu sotul meu George si fiul nostru Santi la London – un orasel in vestul Toronto-ului, la vreo 2 ore.

Spre surprinderea mea London este un orasel destul de mare, foarte intins ca suprafata si plin de parcuri si cartiere de case.
Pun aici un link la site-ul orasului: https://www.london.ca/Pages/default.aspx

Noi cind mergem undeva, raminem peste noapte la un hotel local, dupa care facem mici excursii de citeva ore sau o zi prin imprejurimi. De data asta am stat la Holiday Inn si am mers la Portul Stanley care este foarte aproape de London si este un port la lacul Erie. Multe case de vacanta, un mic centru si o plaja foarte draguta: http://www.portstanley.net/

Imi plac la nebunie oraselele astea mici canadiene care nu au nimic in comun cu Toronto-ul, decit ca sint in Canada. Viata curge mai incet, oamenii cinta mai mult, sint mai draguti, le place sa ajute. Nu ca in Toronto nu ar fi asa, dar parca aici lumea este mai draguta.

Canada Day am petrecut-o in London, ne-am plimbat prin centru unde au fost multe activitati pentru copii si multa lume. Santi, caruia acum ii place sa faca magic tricks, a reusit sa gaseasca o doamna draguta bibliotecara careia sa ii arete noile trucuri pe care le-a invatat recent.

London are si citeva magazine de lina, noi am apucat sa mergem la unul din ele: London Yarns.
Este un magazin mic, dar plin cu de toate, au inclusiv o camera unde se fac ateliere si cursuri. Toata lumea bineinteles a fost foarte draguta si helpful: http://www.londonyarns.com/

Vizionare placuta si nu uitati sa va conectati cu mine pe:
Instagram: @rusticgeorgia
Facebook: @rusticgeorgia

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s