Despre Georgia

22281840_10156336672490476_2283879321216206034_n

Salut, numele meu este Georgia Motoc.

Sint nascuta in Baia Mare, Maramures. Am crescut intr-un oras mic de unde am multe amintiri frumoase. Acum traiesc in Toronto, Canada.

Femeile care m-au inconjurat au influentat mult felul in care am crescut: bunicile mele, mama mea si citeva profesoare au fost foarte creative – au facut multe proiecte in goblen, cusut la masina, tricotat si crosetat.

Am crescut in anii 80 cind in Romania toate femeile faceau ceva lucru manual. Pentru ca nu aveau de unde cumpara lucruri noi, oamenii recurgeau la resurse creative; femeile isi faceau sau coseau haine proprii si reciclau materiale care se transformau in alte obiecte.

In acest mediu, nu a fost deloc surprinzator ca am fost atrasa de orice a insemnat arta creativa – fie desenat, cusut, tricotat sau crosetat. De-a lungul timpului, am intrerupt lucrul manual, dar am remarcat totusi ca este o tema care revine in viata mea tot timpul.

In acest site ma exprim creativ si impart cu voi proiectele la care lucrez. In plus, mai postez cite ceva din calatoriile in care mai mergem si chestii care ma pasioneaza. Sper sa imi fac prieteni noi care au aceleasi pasiuni si sa impartim din experientele noastre.

Georgia