Despre Georgia

 

Bine v-am gasit la site-ul meu de lucru manual.

Numele meu este Georgia Motoc. M-am nascut si am crescut in Baia Mare, judetul Maramures. In 2002 am venit in Toronto, Canada, unde locuiesc de atunci.

Povestea mea cu lucru manual este una comuna as putea spune – cind eram mica era la moda sa tricotezi, asa ca am invatat si eu. Mi-a placut foarte mult si am facut citeva proiectele.

Pe linga tricotat, mi-a placut si crosetatul (desi n-am avut succes atunci), am fost intotdeauna fascinata de tesutul la razboi, mi-a placut sa ma uit cum bunicile mele faceau goblen si cum strabunica mea cosea la masina.

Am fost o familie creativa, tot timpul faceam ceva cu mainile noastre – dar asa erau vremurile, fara atitea distractii ca in ziua de azi.

De curind mi-am reluat interesul pentru lucrul de mana si am inceput din nou sa tricotez, sa crosetez si sa cos.

Lucrul manual este pentru mine o oportunitate sa creez, sa ma conectez cu mine insami, sa meditez, sa ma gindesc la ce e azi si ce va fi maine. A devenit o mica obsesie si trebuie sa am ceva de facut oriunde ma duc si oricind am un moment liber.

Rustic By Georgia este lumea femeii creative care prin lucrul manual descopera un univers nou de culoare, simplicitate, ‘back to the essential’ kind of thing.

Mi-a placut intotdeauna viata la tara, dar de departe pentru ca am stat la oras si in Romania si aici, in Toronto. Am avut putine oportunitati sa vizitez sate, asa ca am ramas fascinata de locurile din Romania unde timpul parca s-a oprit in loc si oamenii traiesc socant de simplu si ‘self-sufficient’.

In acest site veti gasi si oportunitati sa redescoperiti Romania prin ochii uneia plecate din tara care, intorcindu-se o data pe an, vede Romania diferit fata de cei care locuiesc acolo.

Va invit sa petreceti citeva momente de liniste pe site-ul meu, sa cititi povesti, sa faceti proiecte si sa va implicati activ in lumea lucrului manual pentru a oferi o lume mai buna, mai creativa si mai valoroasa generatiilor viitoare.

Georgia